KONKURRANSE

Reklame | Eget fermenteringskurs

 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET, vinneren er publisert her.

5. desember klokka 18-20.00 holder jeg og Irene Nærdal fermenteringskurs i Fyrhuset i Kværnerbyen i Oslo. Vi skal lage fermentert surkål, som er en perfekt smaksopplevelse og fordøyelseshjelper i jula, og fermentert kefir. Begge er supre kilder til en god bakterieflora og andre viktige næringstoffer. Deltakerne får også med seg startkultur (kefirkorn) hjem, som varer livet ut om man tar vare på den <3

 

Hjemmelaget kefir med blåbær og cashewsmør. Bildet øverst: økologisk helmelk i Norgesglass og kefirkorn i sil.

 

Vi kjører derfor igang ei litta konkurranse hvor du kan vinne en plass på kurset. Det eneste du må gjøre for å delta er å kommentere med din favoritt-emoji i Facebook-eventet her (mulig du må logge på Facebook når du har trykket på linken), så trekker vi en vinner i kveld klokka 20.00 😀

 

Julesurkål av hvit kål og karve, satt til fermentering.

 

Hvis du ikke vinner, kan billett kjøpes ved å Vippse 350 kr. til 95151841. Mer info finner du ved å trykke her Ses vi?

 

♡ Victoria ♡

Kurs her ♡ Instagram her ♡ Facebook her ♡ Tise: @victorialundsrud ♡ #barelittblogg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg