Vegetar-quesadilla kroppen er glad i

Min nye dille er quesadilla! Kjæresten min er bortreist på jobb noen dager så jeg har gjort det relativt enkelt på kjøkkenet i det siste. De siste tre dagene har jeg spist quesadillas, rett og slett fordi det er enkelt, sunt og går superkjapt. Liker også å bruker opp den maten jeg handler inn, så det gjør jo også saken enklere. Godt å ikke bruke så mye tankekraft hele tiden 😛

 

 

Ingredienser, 2 posjoner:

  • 2 ss. smaksnøytral kokosolje til steking
  • 4 fedd hvitløk, skjært i skiver
  • 2-3 gode never med cherrytomater eller andre små tomater, delt i to
  • 1/2 rød eller gul løk, hakket
  • 1/2 rød paprika, hakket
  • 1 kartong svarte bønner
  • 1 ts. himalayasalt
  • 2 ts. spisskummin
  • 1 ss. paprikapulver
  • 1 ss. svart pepper
  • 2 ss. salsa (gjerne hjemmelaget, jeg brukte kjøpt)
  • 1 ss. kraft (kan sløyfes)
  • Mozzarella (jeg brukte totalt 6 små mozzarella-kuler kjøpt på Rema 1000)
  • 2 grove tortillas

 

 

How to:

  • Stek hvitløkskivene i kokosoljen et par minutter i en stekepanne. De skal ikke få stekeskorpe, men gi smak til oljen.
  • Tilsett løken, stek et par minutter til.
  • Tilsett resten av grønnsakene og stek til de er litt myke. Ha også oppi litt mais og ananas hvis du ønsker, det hadde ikke jeg i dag, men det er digg.
  • Skyll bønnene i rennende kaldt vann til laken er borte og tilsett de i stekepanna.
  • Ha i krydderet, salsaen og kraften, stek til væsken er redusert noe. Blandingen skal være klissete, men er ikke krise om det er litt mye væske.

 

 

  • Smak og tilsett mer krydder hvis du syntes det smaker for lite. Tilsett evt. chili eller kayennepepper hvis du vil ha den sterkere.
  • Legg tortillaene på et stekebrett, fordel grønnsaks- og bønneblandingen på halve. Halve blandingen på hver tortilla. Topp blandingen med mozzarella og fold den tomme halvdelen av tortillaen over sånn at den blir lukket.

 

 

  • Stek i midten av stekeovnen på 200 grader til tortillaene er gyldne på toppen. Følg med, det går fort.
  • La de hvile noen minutter før du topper med rømme. Ha gjerne salat og noe fermentert kimchi eller surkål ved siden av. Dig in!

 

 

Så godt, om jeg kan si det selv, hihi.

 

Siden sist jeg oppdaterte her har jeg vært med familien på hytta i Sverige. Der har vi plukket multer, badet i sjøen, kost oss i naturen og koblet av. Den siste uken har jeg vært med kjæresten i Kristiansand. Han jobber som skuespiller i Dyreparken der, som røveren Jonathan i Kardemomme by. Så stas å se han in action sammen med alle de andre gode folka. Vi har badet masse i sjøen, spilt volleyball, plukka litt søppel, kost oss i Dyreparken og sett selveste Kaptein Sabaltann.

 

 

 Nå skal jeg avgårde for å møte noen av blomstene i Kostholdsdamene-buketten i Oslo. Jeg gleder meg så mye, ser fram til masse helsenerdeprat og chill i sola! Håper du får en super dag og koser deg i ferien :*

 

♡ Victoria ♡

Facebook her ♡ Instagram her ♡ Tise: @victorialundsrud ♡ Finn.no: her ♡ #barelittblogg

 

 

 

 

#sunn #sjokolade #økosjokolade #kurs #ambassadør #digg #næringstoffer #trening #boost #kursvert

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg