Sjokolade-chiapudding med eggeplomme

I dag skal en kollega pensjonere seg og det er invitert inn til kake på jobb. Jeg syntes vi har kake litt for ofte, så de siste månedene har jeg kjøpt med proteinpudding som jeg har spist samtidig som de andre har spist kake. Proteinpudding er litt dyrt og jeg har blitt litt lei, derfor bestemte jeg meg for å planlegge litt og ta med meg en næringsrik sjokolade-chiapudding i dag. Den er også sinnsykt god, så jeg tjuvsmakte litt før jeg gikk til bussen i dag tidlig 🙂

Ingredienser:

  • 2 toppa ss. kokosmelk
  • 1 dl. vann
  • 1 rå, økologisk eggeplomme (valgfritt. Puddingen smaker ikke eggeplomme)
  • 3 ss. chiafrø
  • 1 ss. råkakaopulver
  • 1 ss. kollagenpulver (valgfritt)
  • En klype hav- eller himalayasalt
  • En klype ekte vaniljepulver (valgfritt)

How to:

Bland alle ingrediensene i et glass. La det være igjen litt luft i toppen, chiafrøene vil trekke til seg væske og utvide seg. Sett på lokket og la det stå i kjøleskapet over natta. Når du våkner har du digg sjokopudding med mye næringstoffer som lecitin (fra eggeplomma, spesielt bra for hjernen), andre gode fettsyrer, antioksidanter, proteiner, fiber.. ja, mye bra 🙂 Topp den gjerne med bær eller frukt om du vil.

Følg meg gjerne på Facebook her – Instagram her – min og Emil’s treningsblogg her

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg