Salat med kyllinghjerter <3

Denne uka har jeg og kjæresten min, Emil, laget en oppskriftvideo av en måte å tilberede kyllinghjerter på. Kyllinghjerter er ganske små, og det er litt spesielt å tenke på alle de kyllingene som skal til for å få så mange hjerter. At akkurat disse hjertene har banket inni mage kyllinger.. er spesielt. Jeg føler meg veldig takknemlig for at vi får spise disse hjertene fra kyllinger som har hatt et bra liv på en bra gård!

Det spises utrolig mange kyllingfilleter, -klubber og -vinger rundt omkring, så det er viktig å spise hjertene også. Det er viktig å spise hele dyret når man først skal ta livet at det. Det er likevel ikke så vanlig å spise kyllinghjerter, så vi har laget en liten video hvor jeg viser én måte å tilberede kyllinghjerter på 🙂 Vi viser også Emil, som smaker det for første gang. Jeg syntes det er kult at han prøver det!

Kyllinghjertene vi brukte er fra Homlagarden og er kjøpt på Ur kraft + kolonial på Grünerløkka i Oslo. Kyllinghjerter er ikke så lett å få tak i, som er veldig synd, men jeg vet også at noen Meny-butikker har det. Tror også at EkteVare på Sagene og Mølleren Sylvia i Oslo har det. Vet du om fler som selger kyllinghjerter? Kommenter gjerne under 🙂

Hvis du trykker på denne linken kommer du til YouTube-videoen vår, håper du liker den 🙂 (Kyllinghjertene kan deles i to og du kan fjerne blodårene om du ønsker. Vi gjorde ikke det). Legg gjerne igjen en kommentar, enten det er her eller på YouTube. Vi setter stor pris på både konstruktiv kritikk og positive tilbakemeldinger 🙂

Følg meg gjerne på Facebook her – Instagram her – min og Emil’s treningsblogg her

4 kommentarer
  1. Kyllinghjerter er bare super godt og.. så mye næring!:). Synes personlig, det er bedre enn lever:) og enig med deg – man skal spise hele dyret når dyret først er blitt slaktet.
   takk for tips ifht tilberedning. Jeg steker de i pannen med hvitløk , løk, champignon og tilsetter matfløte og gressløk eller dill. Serverer de med couscous og salat.
   Jeg bestiller kyllinghjerter fra nettside ( slakteri / bondegård) eller direkte fra Slakteri. Har bestilt fra Holtegård gjennom Strøm Larsen på Torshov i Oslo. Har forøvrig også bestilt andehjerter – gleder meg til å prøve de:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg