Bone broth challenge + oppskrift

Jeg har laget kraft (bone broth) på bein, slintrer, hud og føtter av økologiske, gressfôra dyr i noen år nå, helt siden jeg hørte alle helsefordelene det har (link til et relevant innlegg av Helene Ragnhild her). Jeg bruker kraft i supper, sauser, tacokjøttdeig, omelett, gryter, drikker det, blant annet. Kjæresten min har alltid syntes at det ser ekkelt ut og at det lukter rart. Han har aldri hatt lyst til å smake (jeg har tilbudt MANGE ganger). Etter mange år, har han endelig sagt ja til å smake på det og dette måtte vi selvfølgelig få på video! Sjekk ut videoen under hvis du vil se hvordan det gikk da Emil smakte på kjøtt- og kyllingkraft kokt på storfe-bein og kyllingføtter for første gang. Oppskrift på krafta finnes i videoen og i tekstboksen på YouTube 🙂 Håper du liker den og legg gjerne igjen en kommentar her eller på YouTube, setter pris på både positiv feedback og konstruktiv kritikk!

 

 

Følg meg gjerne på Facebook (her) og Instagram (her) for oppdateringer på når det kommer ut nye innlegg og annet stuff 😀 Spammer ikke!

Her er en link til treningsbloggen til meg og kjæresten min. Sjekk den gjerne ut 🙂 #treningsparet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#trening #styrketrening #mat #helse #hverdag #blogg #vinter #desember #gym #treningssenter #vekter #muskler #YouTube #kraft #kraftkost #oppskrift #bein #kyllingføtter #oppskrift #recipe #kraft #kraftkoking #naturligliv jegerektevare #blogg #miljøvennlig #barelitt #hverdag #vinter #desember #glad #annerledes #oppskrift #mat#bærekraftig #økologisk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg