Kule reflekser, gavetips nr. 9

Refleks er viktig! Visste du at det kun er 4 av 10 som bruker refleks og at det er oss voksne som slurver mest? Hvis man er ute å kjører på kveldene nå, er det nesten umulig å se en person uten refleks. Særlig hvis man bor utti der jeg bor, der er nemlig gatelys en mangelvare. Derfor: bruk refleks og lær andre å bruke refleks 😀 Det finnes jo så mange enkle og kule varianter nå. Da jeg var liten, tvingte mamma meg til å ha på den stygge gule refleksvesten min når jeg skulle ut for å vente på bussen om morgenen. Hatet det da, er glad for det nå! Når jeg ble eldre var det jeg som tvang den stygge gule refleksvesten på søskna mine. Refleks er viktig, da blir man sett!

For et år siden skaffet jeg meg en rosa refleksvest med blonder. Genial til løpeturer eller når man er ute å går i mørket. Jeg kjøpte den på Gymgrossisten, men de selger den ikke der lenger. Ser at den selges blant annet her. De stive refleksbåndene er også geniale, man klapper de jo bare rundt hånleddet og ankelen, og de er ganske nøytrale. Går derfor fint å ha de på hvis man har pyntet seg. De små klassiske refleksene som henger i en tråd er små, men er så enkle og hjelper ganske mye. Jeg husker at jeg var på mørkekjøring for noen år tilbake og vi fikk se forskjellen på en person med en liten, runs refleks hengende ut av lomma og en uten. Forskjellen var enorm! Finn fram alle refleksene du har og putt en i hver jakkelomme da vel, da er du safe 🙂 Dessuten har Kari Traa designet årets reflekser for Trygg Trafikk. Bare se her, mye kult til både voksne og barn. Jeg tror lillesøsteren min på 20 år hadde likt den med Frost-motiv 😉

Morild Norway har fine luer, skjerf, hansker osv. med flotte refleksmotiv. Her finner du sekker, capser osv. i “refleks-materialer”.

Reflekser med et ekstra kult utseende er en fin julegave til noen du er glad i. Da er det større sjangs for at de blir brukt, og da er det ekstra lett for at din kjære å bli sett.

Og du? Bruk refleks, folk er glad i deg!

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram(@victorialundsrud), da blir jeg glad 🙂

Den rosa blonde-refleksvesten.

Plakat på en av trikkene i Oslo.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg