Lever-kapsler, gavetips nr. 8

Lever er noe av det mest næringsrike du kan gi kroppen din. Det er mulig å få i seg lever på mange forskjellige måter. Man kan lage for eksempel levergryte eller leverpostei (oppskrift her), men det er mange som ikke er så glad i lever-smaken. Jeg er en av de, det samme er kjæresten min. Leverkapsler er derfor helt genialt hvis du ikke liker lever eller er på farta og ikke har lever tilgjengelig. Da kan du bare ta noen leverkapsler og nyte gevisten av lever.

Leverkapslene fra Rein Styrke (kult ordspill!) inneholder kun skånsomt tørket og oppmalt lever av friske ungrein, gelatinkapslene er av storfe. Jeg var selv litt skeptisk til dyrevelferden når Rein Styrke først ble lansert (noe jeg alltid er når det kommer til animalske produkter), så jeg spurte Gry Hammer selv og hun kunne bekrefte at dyrevelferden for dyrene som er brukt i produksjon er tipp topp.

Leverkapsler er jo et kosttilskudd, men likevel ikke. Det er jo bare tørket, ren kvalitetsmat. Så egentlig er det supernæringsrik fastfood 🙂

Leverkapslene til Rein Styrke er en fin gave til alle man ønsker god helse til og er glad i. Leverkapslene kan kjøpes som enkeltpakker hos Naturlig Liv her eller som abonnement hos Rein Styrke her. Ikke spons, bare veldig fornøyd!!

Nå er jeg på Høstkonferansen til Kostreform for bedre helse og hører på mange bra forelesere. Jeg vant billetter av Marianne hos Frisk Hus (kjempestas!), tidligere medeier av Duggurd. Sjekk ut Friskhus på Facebook da vel 😀 Helene Ragnhild hadde nettopp et VELDIG bra foredrag, jeg blir så inspirert av flinke folk! Nå skal jeg kose meg videre her i Sandvika fram til klokka 17.00, før jeg skal hjem å spise digg Stangekylling-middag med kjæresten <3  

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram hvis du er keen 😀

 

#blogg #GryHammer #naturligliv #sunt #mat #helse #blogg #blogger #høst #mat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg