Omega-3 av topp kvalitet som smaker godteri! Gavetips nr. 7

Ja, du leste riktig! Omega cure sin fiskeolje smaker ikke fisk, men godt av vanilje og sitrus. Jeg tar en slurk hver dag og bruker den i smoothier og hjemmelaget is – ingen jeg har servert til smaker at det er fiskeolje tilsatt. Jeg har tatt dette omega-3-tilskuddet i noen år nå og er så sykt fornøyd!  Omega cure-oljen er av skikkelig god kvalitet, faktisk en av de beste, om ikke den beste(!) på markedet i dag. Den har vært gjennom mange tester, og du kan lese mer om den på deres hjemmeside her hvis du er interessert.

Oljen er renset for de giftige avfallstoffene som finnes i fisk, den er så bra at i USA anbefales Omega Cure til gravide og babyer. Den er nesten ikke utsatt for oksygen og er fremstilt på en veldig skånsom måte, derfor smaker den ikke typisk tran (“transmak” kommer av at fiskeoljen er harsk, etter hva jeg har forstått) og har god kvalitet.

 

Omega Cure er ferskvare, så den har relativ kort holdbarhet. Den varer 8 måneder uåpnet i fryseren, 3 måneder uåpnet i kjøleskap og 1 måned åpnet i kjøleskap. 1 flaske inneholder nok olje til 1 person i 1 måned. Vi pleier å bestille 6 flasker av ganger direkte fra omegacure.no eller fra naturligliv.no, da får man samlerabatt (240 kr. per flaske, mot 320 kr. som er prisen hvis man kjøper kun en flaske). De uåpnede flaskene oppbevarer vi i fryseren.

Hvorfor burde man ta omega-3-tilskudd og hvem burde ta det? Omega-3 spiller en stor rolle i hjertet, hjernen og leddene, og fører til bedre fokus og hukommelse. De som spiser lite fet fisk (minimum 200 gram fet fisk i uka) burde ta tilskudd av omega-3 (kilde: helsenorge.no).

 

Omega Cure skriver blant annet dette på hjemmesiden sin:

“Omega Cure er ferskvare. Dessuten har Omega Cure beholdt alle fettsyrene som utgjør omega-3 familien. Dette betyr at kroppen klarer å ta opp og benytte seg av nesten like mye omega-3 som om du spiste et stykke fet fersk fisk. En flaske Omega Cure tilsvarer en måneds forbruk. Holdbarheten, etter flasken er åpnet, er 6 uker og flasken skal alltid oppbevares i kjøleskapet.”

“Oppfyller og overgår alle nasjonale og internasjonale krav til renhet og er garantert uten giftstoffer eller metaller.”

“Folk flest missliker å svelge piller og kapsler. Flytende væske er foretrukket av de fleste, uansett alder. Siden effekten av omega-3 er avhengig av riktig dose. Riktig dose overgår det som er praktisk å ta gjennom piller eller kapsler og da er en flytende væske det mest åpenbare alternativ. Når det i tillegg smaker godt er det vanskelig å finne noe som taler i mot Omega Cure”

“Nasjonale og internasjonale helseorganisasjoner, leger og forskere over hele verden anbefaler fiskeolje som tilskudd. Omega-3 har bare en fiende: assosiasjonen til vond smak og stram lukt som har ført til at selv den mest iherdige helse fanatiker har kviet seg for å ta dette fantastiske helsebringende produkt. Vi viste derfor at om vi skulle lykkes i å fa folk til å ta mellom 2 og 4 g EPA/DHA per dag, måtte vi løse problemet forbundet med lukt og smak. Og det har vi gjort. Når du smaker Omega Cure vil du bli overrasket over at det faktisk er omega-3 fiskeolje du nettopp har drukket.

Smaken er så delikat at oljen lett kan blandes med iskrem, rett i salat dressing eller tilsettes helt vanlig mat. Du kan til og med ha Omega Cure i kakedeigen uten at noen vil merke noe som helst. Omega Cure er
fremstilt under så strenge forhold at vond smak og dårlig lukt ikke utvikles.”

“Omega Cure gjemmer seg ikke bort i en kapsel. Kvaliteten er fremragende og annerledes og smak og lukt er beviset. Smak selv, du blir ikke skuffet.

Vi opplever at de fleste som tar Omega Cure anbefaler sin venner og kjente å gjøre det samme. I Norge ser vi et økende antall helsepersonell som anbefaler Omega Cure som anbefaler dette til sine pasienter for en rekke lidelser. Vi mener det underbygger at vi har foretatt de riktige valg ? også for deg.

Omega Cure er av eksepsjonelt høy kvalitet. Den er en av svært få fiskeoljer som tilfredsstille fremtidige EU-krav, som angir at fiskeolje ikke bør være et biprodukt fra landbruk / dyr industrien, men bør lages utelukkende for det menneskelige markedet. Det er det ferskeste omega produktet på markedet.”

Jeg er så sykt imponert av denne olja! Jeg vet at man ikke skal tro på alt man leser, men her ligger det gode kilder bak og det var Green Doctor Siri Aabel som anbefalte meg Omega Cure til å begynne med. Som sagt, har jeg og kjæresten tatt den i flere år og er vi kjempefornøyde! Dessuten har den blitt mer og mer populær blant anerkjente helsefolk.

Så, over til gavetipset. Hvis du skal gi den bort til noen i julegave, pakk den inn og skriv en liten note om at den må oppbevares i kjøleskap fram til den skal åpnes. Rart? Nei, det syntes jeg ikke 😀 Fin Gave? JA!

 

#blogg #helse #julegave #gave #christmasgift #omega3 #fiskeolje #kvalitet #mat #sunt #healthy #blogger #høst #food

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg