Hjemmelaget rå-sjokolade – gavetips 7

Hjemmelaget rå-sjokolade – hvor skal jeg starte? For det første er det digg! Og sunt! KJEMPESUNT! 😀 Jeg vil si at det er helsekost. Basisoppskrift har jeg delt her, oppskrift på bounty-kuler har jeg delt her. Basisoppskriften kan varieres i det uendelige, tilsett akkurat det du liker – nøtter, tørkede bær, lakrispulver, kakaonibs, osv. Jeg har også skrevet om hvorfor man burde spise hjemmelaget rå-sjokolade her. Hvis du putter de i et tomt syltetøyglass, Weck-glass eller Norgesglass blir det i tillegg en super gave til jul, bursdag eller hverdags, som man kan lage helt selv. Bare husk å be mottakeren sette de kjølig før åpning, råsjokolade er sensitiv for varme.

Jeg digger både å gi og motta hjemmelagede gaver, så jeg går nok for en del hjemmelagede gaver i år. I fjor laget jeg og kjæresten gelègodis og marshmallows til julegaver, året før det ga vi bort hjemmelagede bivoks-lys og brente mandler.

Foretrekker du hjemmelagede eller kjøpte gaver?

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram hvis du er keen 🙂

Hjemmelagede bounty-kuler (link).

Hjemmelaget rå-sjokolade med hasselnøttbiter, laget i dinosaur-silikonformer.

Hjemmelagede bounty-kuler (link)

 

#råsjokolade #hjemmelaget #health #helse #antioksidanter #helsekost #NaturligLiv #råkakao #kakaosmør #kokos #bounty #rawfood #sunt #mat #healthyfood #helseblogger #matblogger #blogg #blogger #oppskrift #gavetips #julegavetips #homemade #gift #christmasgift #DIY

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg