Hjemmelaget deo, gavetips 4

Jeg syntes det er koselig å få hjemmelagede gaver. Deodoranter inneholder mye fæle stoffer som ikke er bra for kroppene våre, særlig ikke den sarte huden under armene. I dette innlegget har jeg skrevet litt om det. En hjemmelaget, naturlig deo er derfor en fin gave som også viser at du bryr deg. 

Du trenger:

 • 1 lite, rent glass
 • 1 bolle
 • Noe å røre med
 • 1/2-1 del natron uten aluminium
 • 1 del virgin kokosolje (den som lukter kokos)
 • 1/8 maizenna (lys, finkornet type)
 • Eteriske oljer etter eget ønske

 

How to:

Tilsett ønsket mengde romtemperert kokosolje til bollen. Rør inn 1/2 del natron og 1/8 maizenna, tilsett mer til ønsket konsistens. Tilsett noen dråper eteriske oljer hvis du vil at deoen skal lukte mer enn svakt kokos. Peppermynte, sitron, appelsin og tea-tree-olje er mine favoritter.

Ha blandingen over på fine små glass. Deodoranten påføres ved å ta en erte-stor mengde mellom fingrene og smøre under armehulene. Gjerne etter dusj og ca 12 timer etter, det syntes jeg fungerer best (dusjer på kvelden, tar derfor på deo kveld og morgen). Merk deg at noen kan være sensitive for natron, men mange tåler det bra. Jeg har brukt denne blandingen i et par år og elsker den fortsatt. Utrolig drøy, fungerer veldig bra og er utrolig billig!

Bare husk at glasset må stå med toppen oppover til enhver tid, da den blir flytende i varme rom. Blir den flytende, er det bare å røre den opp med en liten skje eller lignende.

 

#julegave #naturlig #deodorant #deo #billig #budsjett #hjemmelaget #kokosolje #cocosa #natron

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg