Enkel og god frokost

Jeg er en av de som ikke er så glad i brød til frokost. Hvis jeg først spiser brød er det etter trening og ofte surdeigsbrød eller rundstykker, ikke vanlig, masseprodusert brød fra butikken. Jeg er verken glad i smaken eller næringsinnholdet. Frokostene mine består ofte av egg fra glade høner, bacon fra frilandsgris og stekte aspargesbønner med smør og salt (NAM!). I dag ble det en litt annen vri, da jeg ikke hadde egg eller bacon tilgjengelig. Retten (hvis noe så enkelt kan kalles en rett?!) er inspirert av flinke Helene Ragnhild, hun hadde en periode hvor hun hadde dilla på aspargesbønner og jeg fikk like dilla etter jeg prøvde. Til og med kjæresten min liker det – og det sier sitt 😉

Ingredienser:

  • Hallouomiost
  • Aspargesbønner (gjerne frosne, rett fra fryseren – jo enklere jo bedre)
  • Salt (gjerne hav- eller himalayasalt uten antiklumpemiddel)
  • Masse økologisk smør til steking

How to:

Skjær halloumiosten i skiver, stek den gylden og sprø på begge sider i en stekepanne med smør. Stek aspargesbønner i en stekepanne med masse smør på litt over medium varme, strø over salt. De skal bli litt brune og sprø. Spis mens det er varmt. Denne retten inneholder mest proteiner og fett, noe jeg liker i en frokostrett, men hvis du er av typen som liker litt karbohydrater til frokosten kan en surdeigbrødskive eller en banan spises til.

Ikke glem kaffen – den er obligatorisk her iallefall! Med en skje kollagen for sterkere hår, hud, negler, bindevev og tarm 😀

 

#mat #halloumi #aspargesbønner #frokost #sunt #helse #blogg #hverdag #oppskrift
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg