Restepannekaker med surdeig (eller det du har av rester)


Jeg er skikkelig glad i pannekaker, enten de er søte til dessert eller vanlige middagspannekaker. Man kan også bruke de til nistemat med pålegg. Et pluss er at disse lages på restene du har i kjøleskapet og er proteinrike og mettende. Egg, blomkål, gulerot, kremost, bananer, cottage cheese, melk, kefir.. Bare fantasien setter grenser 🙂

 

Ingredienser:

Eggehviter (jeg bruker eggeplommer i smothiene mine) usikker på hvor mange jeg brukte, men se bilde for å få en formening.

Et par ss. snøfrisk naturell

1/2 banan

Noen dryss salt

Et par dl. surdeigstarter (rester etter “mating” som jeg)

Kanel


Eggehviterester, surdeigrester og en brun banan.

 

How to:

Kast alt oppi en blender og kjør til massen blir glatt. Stek gyldne i en stekepanne med smør. Om du vil ha store eller små pannekaker (eller lapper heter det hvis de er små som her) bestemmer du selv.

 

Nyt med godt pålegg, evt. som dessert hvis du velger å ha i mer banan.

 

#pannekaker #lapper #surdeig #restemat #blogg #oppskrift #hjemmelaget #helse #mat

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg