I want to talk about me

“…want to talk about I, want to talk about number one, oh my, me, my..”. Fikk en sang av Toby Keith på hjernen etter å ha skrevet den opprinnelige overskriften «om meg», så jeg endret den fordi jeg syntes den var litt kjedelig. Jeg er egentlig ganske jordnær, ydmyk og litt sjenert. Victoria heter jeg og jeg har lenge hatt lyst til å skrive om hva jeg driver med og hva som interesserer meg. Jeg fikk ut finger’n for noen uker siden. Opprettet denne bloggen og tok noen litt kleine bilder til headeren. Jeg har mange idéer for innlegg jeg gleder meg til å lage, men tenkte å starte med å fortelle litt om meg.

For 8-9 år siden begynte jeg å interessere meg for sunn mat, trening og helse. Jeg begynte å spise renere og trene med styrketreningsmaskiner, gruppetimer, spinning og jogging. Hadde ikke valgt styrketreningsmaskiner i dag, men det var en start. Jeg hadde ikke mye kunnskap, men var nysgjerrig og nerdet nettet flere timer i uka. Jeg fant etter hvert bloggen til Birgitte Magnussen, fikk inspirasjon til å «detoxe» baderomskapet og sminkepungen ved å kjøpe rene hygieneprodukter og sminke, helst økologisk, laget litt selv – og ble litt hippie. 11.11.11 (ikke rart jeg husker datoen?!) ble jeg veggis. Ble pescetarianer 4 år etter, og begynte å spise kjøtt igjen i fjor (bye bye Veggitoria). Spiser bare kjøtt fra frittgående, glade, gressfòra dyr. Spiser ikke overdrevent mye kjøtt og tenker at det er viktig å spise alle delene av dyret. Fant altså ut etter 5 år at jeg ikke helt funka som veggis.

Alt startet i det små, og etter 8-9 år som helsenerd har jeg rukket å legge til meg mange gode vaner med babysteps, prøving og feiling. Nå trener jeg styrke flere dager i uka og sykler eller går ofte dit jeg skal. Jeg spiser (stort sett) sunt, økologisk og ekte mat. Jeg fermenterer, komposterer og tenker gjennom valgene jeg tar i hverdagen. Har også de siste par årene blitt opptatt av miljøet og prøver å ta bærekraftige valg. Det er snakk om å endre tankegangen litt, søke kunnskap litt etter litt – i sitt eget tempo, og ikke sparke seg selv og føle at man har feilet hvis noe ikke går helt som du hadde tenkt deg. Husk: bare litt! Det gjør så mye i den store sammenhengen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg