hits

mars 2017

Derfor elsker jeg støpejern og stål!

Når jeg steiker og koker bruker jeg kun stål, glass eller støpejern uten belegg. Dette er fordi teflonbelegg og andre non stick-belegg ofte begynner å flasse av etter kort tid slik at man får i seg...

Hvordan bruke hele kalkunen

I mitt forrige innlegg skrev jeg om hvordan man lager helstekt kalkun. Dette innlegget handler om hva man kan gjøre med kalkunrestene. Bein, brusk, skinn, hals, innmat og eventuelle kjøttrester. ...

Helstekt kalkun

Kalkun er ikke bare forbeholdt julen, nyttår og thanks giving. Det kan spises året rundt og det som blir igjen av kalkunkjøtt etter middagen kan brukes i salater, på brødskiva, i en grateng, i...

I want to talk about me

"...want to talk about I, want to talk about number one, oh my, me, my..". Fikk en sang av Toby Keith på hjernen etter å ha skrevet den opprinnelige overskriften «om meg», så jeg endret den fo...
Victoria L. Hansen

Victoria L. Hansen

25, Aurskog-Høland

Jeg heter Victoria og skriver om sunn og ekte mat, helhetlig helse, hverdagstips og hvordan man kan bli litt grønnere. Hvordan man kan gjøre bare litt, fordi litt er så vanvittig mye bedre enn ikke noe. Ikke stress - små endringer over tid blir gode vaner! :) Facebook: barelitt.blogg.no Instagram: @barelittblogg Mail: victorialundsrud@hotmail.com

Kategorier

Arkiv